Kunstnagels

Invicta:
Invicta is een van de nieuwste innovaties in de nagelbranche. Invicta combineert het beste van de systemen gel en acryl, wat is samengevoegd tot één product. Het heeft de flexibiliteit van Gel en de hardheid van Acryl. Doordat Invicta flexibeler is dan Acryl, geeft het een natuurlijker gevoel op de nagels. Ook is Invicta vrijwel geurloos, waardoor er geen chemische lucht in de salon hangt.

Met Invicta is alles mogelijk op het gebied van kleur en nail-art.

Gel:
Gel nagels zijn al lang bekend in Nederland. Gel is een vloeibare substantie die uithardt in een UV of LED lamp. Gel nagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel bij het stoten van de nagels.

Net zoals Invicta geeft Gel ook een natuurlijker gevoel op de nagels en is het product geurloos.

Met Gel is alles mogelijk op het gebied van kleur en nail-art.

Acryl:
Net zoals Gel nagels zijn ook Acryl nagels al lang bekend in Nederland. Acryl bestaat uit een poeder en een liquid wat samenhecht tot een kneedbaar bolletje. Acryl hoeft niet in een UV of LED lamp omdat het uithard aan de lucht. Het duurt ongeveer 24 à 48 uur voor Acryl volledig uitgehard is. Dat wil niet zeggen dat u in die tijd niks kunt doen, maar u moet wel oppassen met schoonmaakmiddelen en het stoten van de nagels. Acryl nagels zijn erg hard en bewegen niet met de natuurlijke nagel mee. 

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in

  Uw naam (vereist)
  Uw e-mail adres (vereist)
  Uw telefoonnummer
  Vragen/opmerkingen
  
  Design & creatie: Mayflower Reclame